X
دعوت به همکاری - گوینده
انتشارات و موسسه فرهنگی نوین پندار از علاقه مندان به گویندگی دعوت به همکاری مینماید. جهت کسب اطلاعات بیشتر به صفحه همکاری با ما مراجعه نمایید.
:: :: :: :: :: اطلاعیه :: :: :: :: ::
 
 
 
width: px
height: px

روش بازگرداندن ایمیل ارسال‌شده در Gmail

08:48   |   شنبه 16 خرداد ماه 94   |   تعداد بازدید : 1990
روش بازگرداندن ایمیل ارسال‌شده در Gmail,روش بازگرداندن ایمیل، بازگرداندن ایمیل، ایمیل ، ارسال ایمیل، Gmail، برگشت ایمیل، جیمیل، بازگرداندن جیمیل، undo کردن ایمیل ، سرویس جیمیل، سرویس Gmail ، سرویس جیمیل ، ارسال ایمیل، حذف ایمیل، ترفند، ارسال اشتباه ایمیل، تنظیمات برکشت ایمیل، تنظیمات بازگرداندن ایمیل،
روش بازگرداندن ایمیل، بازگرداندن ایمیل، ایمیل ، ارسال ایمیل، Gmail، برگشت ایمیل، جیمیل، بازگرداندن جیمیل، undo کردن ایمیل ، سرویس جیمیل، سرویس Gmail ، سرویس جیمیل ، ارسال ایمیل، حذف ایمیل، ترفند، ارسال اشتباه ایمیل، تنظیمات برکشت ایمیل، تنظیمات بازگرداندن ایمیل،


گاهی اوقات ممکن است یک ایمیل را به‌صورت اشتباه ارسال کرده باشید و یا پس از ارسال ایمیل فهمیده باشید که یک نکته را از قلم انداخته‌اید. پس از کلیک بر روی دکمه‌ی ارسال ایمیل شما فرستاده می‌شود و دیگر راهی برای برگشت ایمیل وجود ندارد.
در این ترفند قصد داریم قابلیتی از جیمیل را معرفی کنیم که با فعال نمودن آن می‌توانید ایمیل فرستاده‌شده را تا بازه‌های زمانی ۱۰ تا حداکثر ۳۰ ثانیه برگشت دهید.
 

مرحله اول: وارد حساب خود در سرویس Gmail شوید.
 


مرحله دوم: بر روی چرخ‌دنده تنظیمات کلیک کرده و گزینه Settings را کلیک نمایید.
 
 
مرحله سوم: در صفحه‌ی تنظیمات به تب Labs مراجعه نمایید. اکنون از قسمت Available Labs گزینه‌ی Undo Send را پیداکرده و وضعیت آن را بر روی Enable قرار دهید.
 

 
مرحله چهارم: پس از اعمال تنظیمات، از پایین صفحه بر روی Save Changes کلیک کنید تا تنظیمات ذخیره‌شده و مجدداً وارد جیمیل شوید.
 


در این صورت اگر ایمیلی ارسال کنید خواهید دید که در کنار پیام  Your message has been sent، گزینه‌ی Undo  نیز اضافه‌شده است و شما به مدت ۱۰ ثانیه فرصت دارید ایمیل را برگشت دهید تا دوباره به صفحه‌ی نگارش ایمیل منتقل شود.


 
اما شما فقط 10 ثانیه تا روی گزینه‌ی Undo کلیک کرده و ایمیل را برگشت دهید زیرا پس از گزینه Undo محو خواهد شد. البته شما می‌توانید این زمان را تا حداکثر ۳۰ ثانیه افزایش دهید.

بدین منظور مجدداً  وارد Settings شوید.
در تب General گزینه Undo send را انتخاب و برای تغییر مدت‌زمان نمایش گزینه Undo از قسمت Send cancellation period استفاده کنید.
در مرحله‌ی آخر روی Save Changes کلیک کنید تا تنظیمات ذخیره گردد.




:: تبلیغات

SKETCH and RANDO TOOLS
 
بحث ها و نظرها
0
نظر
برای شرکت در بحث و تبادل نظر در سایت Login نموده، یا ثبت نام کنید.


:: تبلیغات
آموزش جامع پیشرفته 3DS Max 2017
آموزش مقدماتی و متوسط AutoCAD 2017 - Part 1



 
 
تمامي كالاها و خدمات اين فروشگاه، حسب مورد داراي مجوزهاي لازم از مراجع مربوطه مي‌باشند و فعاليت‌هاي اين سايت تابع قوانين و مقررات جمهوري اسلامي ايران است.
Copyright © 1998 - 2016 NovinPendar Co. Ltd. All rights reserved.