X
دعوت به همکاری - گوینده
انتشارات و موسسه فرهنگی نوین پندار از علاقه مندان به گویندگی دعوت به همکاری مینماید. جهت کسب اطلاعات بیشتر به صفحه همکاری با ما مراجعه نمایید.
:: :: :: :: :: اطلاعیه :: :: :: :: ::
 
 
 
width: px
height: px

حذف پروفایل شبکه Wifi در ویندوز 8.1

06:13   |   دوشنبه 2 شهریور ماه 94   |   تعداد بازدید : 11458
حذف پروفایل شبکه Wifi در ویندوز 8.1,ترفند ، راه حل ، tips & tricks ، tips ، tricks ، دانلود ، روش  ، راه، Windows ، امکانات ، سیستم‌عامل ، ویندوز ، سیستم‌عامل ویندوز ، سپردن ، اطلاعات ، اتصالات ، شبکه ، بی‌سیم ، قابلیت ، وایرلس ، وارد ، رمزعبور ، متصل ، گاهی ، دلایل ، متعدد ، نیازمند ، پاکسازی ، ذخیره ، شبکه‌ وای ـ فای ، کلیک ، پروفایل ، تلاش ، تطابق ، عملیات ، شرایط ، پروفایل ، حذف ، Network ، Sharing ، Center ، Network & Sharing Center ،  ویندوز 8 ، ویندوز 8.1 ، مواجه ، نسخه ، ویندوز ، آیکون ، پایین ، وار وظیفه ، ساعت ویندوز ، اختیار ، ماوس ، نمایش ، Forget ، به‌روزرسانی‌ ، Connect ، شکست ، Forget network ، Charm ، صفحه‌نمایش ، Settings ، Change PC settings ، سیستم ، Manage ، پروفایل‌ ،
ترفند ، راه حل ، tips & tricks ، tips ، tricks ، دانلود ، روش  ، راه، Windows ، امکانات ، سیستم‌عامل ، ویندوز ، سیستم‌عامل ویندوز ، سپردن ، اطلاعات ، اتصالات ، شبکه ، بی‌سیم ، قابلیت ، وایرلس ، وارد ، رمزعبور ، متصل ، گاهی ، دلایل ، متعدد ، نیازمند ، پاکسازی ، ذخیره ، شبکه‌ وای ـ فای ، کلیک ، پروفایل ، تلاش ، تطابق ، عملیات ، شرایط ، پروفایل ، حذف ، Network ، Sharing ، Center ، Network & Sharing Center ،  ویندوز 8 ، ویندوز 8.1 ، مواجه ، نسخه ، ویندوز ، آیکون ، پایین ، وار وظیفه ، ساعت ویندوز ، اختیار ، ماوس ، نمایش ، Forget ، به‌روزرسانی‌ ، Connect ، شکست ، Forget network ، Charm ، صفحه‌نمایش ، Settings ، Change PC settings ، سیستم ، Manage ، پروفایل‌ ،


یکی از امکانات بسیار خوب سیستم‌عامل ویندوز، به‌خاطر سپردن اطلاعات مربوط به اتصالات شبکه بخصوص اتصالات بی‌سیم است. به کمک این قابلیت شما فقط یک‌بار رمز شبکه وایرلس خود را در ویندوز وارد کرده و در اتصالات بعدی بدون نیاز به وارد کردن رمزعبور، به شبکه‌ موردنظر متصل می‌شوید.
 این قابلیت برای همه کاربران مفید است، اما گاهی ممکن است به دلایل متعدد، نیازمند پاکسازی رمزهای ذخیره شده اتصالات شبکه در ویندوز باشید. به‌عنوان مثال چنانچه رمز شبکه‌ وای ـ فای خود را تغییر دهید با کلیک روی پروفایل شبکه برای اتصال به شبکه‌ وای ـ فای، ویندوز با رمز ذخیره شده‌ قبلی تلاش می‌کند به شبکه‌ موردنظر متصل شود و به‌دلیل تطابق نداشتن رمز با رمز فعلی، عملیات اتصال صورت نمی‌گیرد.
در این شرایط مجبورید پروفایل ذخیره شده از شبکه‌ را حذف کنید تا بتوانید دوباره برای وارد کردن رمز و ذخیره اطلاعات جدید اقدام کنید.در ویندوز 7 انجام این کار با ورود به Network & Sharing Center امکان‌پذیر است، اما کاربران ویندوز 8 و ویندوز 8.1 برای انجام این کار با مشکلاتی مواجه هستند. اگر شما نیز کاربر این نسخه از سیستم‌عامل ویندوز هستید، می‌توانید با استفاده از روش زیر برای حذف پروفایل شبکه در ویندوز 8 و 8.1 اقدام کنید:

ویندوز 8
1 ـ ابتدا روی آیکون شبکه از پایین سمت راست نوار وظیفه (کنار ساعت ویندوز) کلیک کنید تا فهرست شبکه‌های وایرلس در اختیار شما قرار گیرد.
2 ـ روی نام شبکه‌ موردنظر کلیک راست یا کلیک چپ ماوس را فشار داده و چند لحظه نگه دارید تا منویی نمایش داده شود.
3 ـ از منوی به‌نمایش درآمده گزینه‌ Forget this network را کلیک کنید.

ویندوز 8.1
در برخی نسخه‌های ویندوز 8.1 (با توجه به استفاده از به‌روزرسانی‌های ارائه شده) امکان استفاده از کلیک راست روی نام شبکه یا دسترسی به منوی موردنظر با نگه‌داشتن ماوس وجود ندارد. در این نسخه‌ها می‌توانید از روش‌های دیگری کمک بگیرید که شما را با آنها آشنا می‌کنیم:
 
روش اول
1ـ روی آیکون شبکه کنار ساعت ویندوز کلیک و از فهرست شبکه‌های موجود، شبکه‌ موردنظر را انتخاب کرده و گزینه‌ Connect را فشار دهید.
2 ـ همان‌طور که انتظار می‌رود عملیات اتصال با شکست مواجه می‌شود، اما در پنجره‌ نمایش شکست در اتصال، گزینه‌ Forget network نیز به چشم می‌خورد. با کلیک روی این گزینه می‌توانید پروفایل موردنظر را حذف کنید.
روش دوم
1 ـ نشانگر ماوس خود را به بالا یا پایین سمت راست صفحه‌نمایش برده و کمی صبر کنید تا نوار Charm نمایش داده شود.
2ـ ابتدا گزینه‌ Settings و در ادامه Change PC settings را کلیک کنید.
3ـ در نوار تنظیمات سیستم، روی Network کلیک کرده و پس از مراجعه به بخشConnections، در سمت راست گزینه‌ Wi-Fi را پیدا و روی لینک Manage known networks کلیک کنید.
4 ـ فهرستی از پروفایل‌های ذخیره شده در ویندوز برای شما به‌نمایش درمی آید که می‌توانید با کلیک روی هرکدام از آنها و انتخاب گزینه ‌ Forget، پروفایل ذخیره شده را حذف کنید.



:: تبلیغات

آموزش جامع کسب مهارتهای هفتگانه ICDL 2016

سایر خبرهای این گروه ...
 
بحث ها و نظرها
0
نظر
برای شرکت در بحث و تبادل نظر در سایت Login نموده، یا ثبت نام کنید.


:: تبلیغات
Photoshop CC Collection 2016
آموزش مقدماتی و متوسط 3DS Max 2017



 
 
تمامي كالاها و خدمات اين فروشگاه، حسب مورد داراي مجوزهاي لازم از مراجع مربوطه مي‌باشند و فعاليت‌هاي اين سايت تابع قوانين و مقررات جمهوري اسلامي ايران است.
Copyright © 1998 - 2016 NovinPendar Co. Ltd. All rights reserved.