X
دعوت به همکاری - گوینده
انتشارات و موسسه فرهنگی نوین پندار از علاقه مندان به گویندگی دعوت به همکاری مینماید. جهت کسب اطلاعات بیشتر به صفحه همکاری با ما مراجعه نمایید.
:: :: :: :: :: اطلاعیه :: :: :: :: ::
 
 
 
width: px
height: px

چگونه افراد را در اینستاگرام بلاک کنیم ؟

14:18   |   چهارشنبه 20 آبان ماه 94   |   تعداد بازدید : 4438
چگونه افراد را در اینستاگرام بلاک کنیم ؟,ترفند ، راه حل ، tips & tricks ، tips ، tricks ، دانلود ، روش  ، راه، Windows ، میخواهید ، کامنت ، تبلیغاتی ، مزاحمت ، راحت ، افراد ، خاص ، اجازه ، عکس‌ ، بلاک ، مطلب ، شبکه اجتماعی ، اینستاگرام ، همراه ، آموزش ، Block User ، پروفایل ، آیکون ، فلش ، صفحه سمت راست ، ضربه ، پنجره ، نمایش ، لمس ، گزینه ، پیام ، بلوک ، Unblock ، User ، کاربران ، Instagram ، Internet ، Network ، Profile ،Messege ، Icon ،Touch ، comment ، Image ،
ترفند ، راه حل ، tips & tricks ، tips ، tricks ، دانلود ، روش  ، راه، Windows ، میخواهید ، کامنت ، تبلیغاتی ، مزاحمت ، راحت ، افراد ، خاص ، اجازه ، عکس‌ ، بلاک ، مطلب ، شبکه اجتماعی ، اینستاگرام ، همراه ، آموزش ، Block User ، پروفایل ، آیکون ، فلش ، صفحه سمت راست ، ضربه ، پنجره ، نمایش ، لمس ، گزینه ، پیام ، بلوک ، Unblock ، User ، کاربران ، Instagram ، Internet ، Network ، Profile ،Messege ، Icon ،Touch ، comment ، Image ،


اگر میخواهید از شر کامنت های تبلیغاتی ، مزاحمت های افراد راحت شوید و یا اینکه به فردی خاص اجازه ندهید که عکس‌های شما را ببینند آن را بلاک کنید.در این مطلب تصمیم داریم شیوه بلاک کردن افراد را در شبکه اجتماعی اینستاگرام به شما آموزش دهیم. برای مشاهده این مطلب تا انتها با ما همراه باشید.

آموزش بلاک (Block User) کردن افراد در اینستاگرام:
در مرحله اول، ابتدا به پروفایل فرد مورد نظر رفته و روی آیکون فلش که در بالای صفحه سمت راست قراردارد، ضربه بزنید.



سپس پنجره ای برای شما نمایش داده می شود که میبایست گزینه Block User را لمس کنید.



پس از لمس گزینه بالا، پیامی برای تایید از شما می‌پرسد، که با انتخاب گزینه Yes I’m sure بلوک فرد مورد نظر انجام می‌شود.



آموزش خارج کردن از بلاک (Unblock User) در اینستاگرام:
برای خارج کردن افراد از بلاک، کافیست دوباره به پروفایل آن ها رفته و روی آیکون فلش که در بالای صفحه سمت راست قراردارد، ضربه بزنید. سپس پنجره ای به شما نمایش داده خواهید شد که میبایست بر روی گزینه Unblock user ضربه بزنید.



پس از لمس گزینه بالا، پیامی برای تایید از شما می‌پرسد، که با انتخاب گزینه Yes I’m sure خروج فرد از بلاک انجام می‌شود.



– کاربرانی که توسط شما بلاک می‌شوند، هیچ پیامی در مورد بلاک شدنشان توسط شما دریافت نخواهند کرد، بنابراین نگران بلاک کردن آن ها نباشید.




:: تبلیغات

همراه با شما در اینستاگرام

سایر خبرهای این گروه ...
 
بحث ها و نظرها
0
نظر
برای شرکت در بحث و تبادل نظر در سایت Login نموده، یا ثبت نام کنید.


:: تبلیغات
همراه با شما در اینستاگرام
آموزش مقدماتی و متوسط 3DS Max 2017



 
 
تمامي كالاها و خدمات اين فروشگاه، حسب مورد داراي مجوزهاي لازم از مراجع مربوطه مي‌باشند و فعاليت‌هاي اين سايت تابع قوانين و مقررات جمهوري اسلامي ايران است.
Copyright © 1998 - 2016 NovinPendar Co. Ltd. All rights reserved.